Untul moale, se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile, putina sare si rom sau coniac. Se adauga albusurile batute sp
Untul moale, se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile, putina sare si rom sau coniac. Se adauga albusurile batute spuma tare, apoi faina, in ploaie. Se pun mici gramajoare de aluat pe tava, iar peste ele se pun nuci tocate, amestecate cu stafide. Se lasa la copt, pana se rumenesc.
Se servesc reci, pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Gogosi Cozonac moldovenesc Turta dulce

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii