Faina se amesteca impreuna cu margarina, zaharul pudra si ouale fierte si zdrobite. Se adaugaa apoi ciocolata topita, unul din oua, sare, zeama si
Faina se amesteca impreuna cu margarina, zaharul pudra si ouale fierte si zdrobite. Se adaugaa apoi ciocolata topita, unul din oua, sare, zeama si coaja rasa de lamaie. Aluatulul obtinut se framanta bine si se lasa sa stea intr-un loc racoros. Se intinde din el o foaie de jumatate de cm grosime si se decupeaza din aceasta diferite forme. Se pun formele in tava, se ung cu ou, iar deasupra se presara migdale taiate marunt, dupa care se introduce tava in cuptorul incins.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Turta dulce
Lapte de pasare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii