Fursecuri Gura Maicutei

Fursecurile Gura Maicutei sunt foarte usor de facut. Aveti nevoie de 60 g untura, 60 g zahar, 125 g unt.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 60 g untura
  • 60 g zahar
  • 125 g unt sau margarina
  • 250 g faina
  • mirodenii

Mod de preparare

Pentru fursecurile Gura Maicutei se framanta toate la un loc, apoi se fac bilute in palma, se rotunjesc si se ung cu lapte, apoi se dau prin nuca macinata, amestecata cu zahar. Se pun in tava, iar deasupra se pune o stafida si se apasa putin. La final, se coc la foc potrivit.


Dupa ce s-au racit, fursecurile Gura Maicutei se pot servi la ceai.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori