Margarina topita se toarna peste zahar. Apoi adaugam toate ingredientele +1 pagar de apa. Framantam bine,apoi procedam ca la fursecuri. La cuptor cres
Margarina topita se toarna peste zahar.
Apoi adaugam toate ingredientele +1 pagar de apa.
Framantam bine,apoi procedam ca la fursecuri.
La cuptor cresc putin,se coc la foc mediu 15-17 min.
Sunt foarte buni la ceai.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri (malatit) a fost propusa de rym pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii