Margarina topita se toarna peste zahar. Apoi adaugam toate ingredientele +1 pagar de apa. Framantam bine,apoi procedam ca la fursecuri. La cuptor cres
Margarina topita se toarna peste zahar.
Apoi adaugam toate ingredientele +1 pagar de apa.
Framantam bine,apoi procedam ca la fursecuri.
La cuptor cresc putin,se coc la foc mediu 15-17 min.
Sunt foarte buni la ceai.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri (malatit) a fost propusa de rym pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiDeliciu!
Galete umplute cu crema de ciocolata alba cu cocosO supa satioasa de dovleac e reteta perfecta pentru ultima zi de septembrie!
Supa crema de dovleacMontare D'oro - perfecta pentru orice desert ai tu pofta Sa nu radeti! e primult tort de asa natura :)) iar acela e 1 :( din...
Tort centenar RomaniaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii