Fursecurile moi se prepara incredibil de usor. Sunt aromate, delicioase, ti se topesc in gura pur si simplu, cu siguranta vor fi pe placul copiilor. Fursecurile pot fi decorate cu fructe confiate sau rahat.
Se amesteca untul cu mierea si cu cele doua oua. Se varsa apoi laptele cald, se face o pasta, se adauga faina (in faina folosita se adauga praful de copt nestins). Se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se face o coca, aluatul se lasa in frigider o jumatate de ora. Apoi se intinde aluatul, se taie in forme. Fursecurile se pot orna cu bucatele de rahat turcesc, nuci sau alune zdrobite.
Se presara faina intr-o tava termorezistenta, in acest timp se preincalzeste cuptorul, dupa care se pun fursecurile in tava, care vor sta in cuptorul cald, la foc moderat, o jumatate de ora.
Pofta buna sa aveti!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Fursecurile moi sunt perfecte atat calde cat si reci.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneSuntem în Săptămâna Albă, avem dezlegare la ouă și la produse lactate, așa că pentru Lăsata Secului de...
Aperitiv tort, cu oua si lactateIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii