Fursecuri pentru ceai

Aceasta reteta de fursecuri, o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri. Pentru prepararea fursecurilor aveti nevoie de margarina, zahar, faina, bicarbonat, coaja de lamaie, zahar vanilat, vin, ciocolata neagra.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 gr margarina
  • 125 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 1 lingurita bicarbonat
  • coaja de lamaie
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 lingurita vin
  • sare
  • ciocolata neagra
  • apa minerala

Mod de preparare

Aceasta reteta de fursecuri este delicioasa. Pentru prepararea acestei retete se freaca spuma zaharul cu margarina, apoi se adauga putina sare, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se dizolva intr-o lingurita de vin alb bicarbonatul si se adauga in compozitia de margarina. Se incorporeaza treptat faina si se framanta un aluat omogen. Se zdrobeste ciocolata in bucatele si se adauga in aluat, apoi se intinde aluatul si se decupeaza forme cu gura unui pahar. Se asaza fursecurile pe tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, apoi se ung cu apa minerala si se introduc in cuptorul incins pana se auresc.


Fursecurile se servesc dupa ce s-au racit, alaturi de o cana cu ceai fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc