Pentru fursecurile scoici se face un aluat care se imparte in 5 parti egale. Acestea se servesc umplute cu crema.
Pentru fursecurile scoici se face un aluat care se imparte in 5 parti egale, apoi fiecare parte se intinde cu sucitorul si se unge cu 50 g margarina topita, dupa care se lasa la rece timp de doua ore sau de seara pana dimineata. Se face o crema din 4 albusuri, 300 g zahar, zeama de la o lamaie si se bat bezea. Se intinde foaia si se taie sub forma de patrate, ca la coltunasi, dupa care se pune cate o lingurita de bezea si o bucatica de nuca taiata sau rahat taiat cubulete si se coc la foc potrivit.
Fursecurile scoici se umplu cu crema si se servesc.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii