Pentru fursecurile scoici se face un aluat care se imparte in 5 parti egale. Acestea se servesc umplute cu crema.
Pentru fursecurile scoici se face un aluat care se imparte in 5 parti egale, apoi fiecare parte se intinde cu sucitorul si se unge cu 50 g margarina topita, dupa care se lasa la rece timp de doua ore sau de seara pana dimineata. Se face o crema din 4 albusuri, 300 g zahar, zeama de la o lamaie si se bat bezea. Se intinde foaia si se taie sub forma de patrate, ca la coltunasi, dupa care se pune cate o lingurita de bezea si o bucatica de nuca taiata sau rahat taiat cubulete si se coc la foc potrivit.
Fursecurile scoici se umplu cu crema si se servesc.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii