La un ou, o cescuta (cea de espresso) zahar, o cescuta ulei, doua cescute faina. Amestecate pe rand in ordinea scrisa, atat. Pusa compozitia pe foaie
La un ou, o cescuta (cea de espresso) zahar, o cescuta ulei, doua cescute faina.
Amestecate pe rand in ordinea scrisa, atat.
Pusa compozitia pe foaie de copt (cu lingurita), in tava sau tava unsa si la cuptorul preincalzit pana cand se maronesc pe margini.
Le-am decorat cu o stafida, o nuca o aluna.
Sunt fragede calde, sunt fragede reci.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri simple a fost propusa de EATALY pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Fursecuri simple cu miere si nuci,
Fursecuri simple, cu nuca,
Cele mai simple fursecuri
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii