Fursecurile spirala sunt delicioase si foarte aspectuase. Pentru a pregati aceasta reteta de fursecuri aveti nevoie de cacao, unt, zahar, faina, oua, coaja de portocale, zahar
Untul se amesteca cu zaharul pudra intr-un castron, pana devine spuma. Se adauga oul, sarea si faina cernuta ametecata cu coaja de lamaie. Aluatul se imparte in 2 bucati, una mai mare si una mai mica. Bucata mai mica se framanta cu pudra de cacao pana se obtine un aluat omogen. Aluatul fara cacao se intinde intr-o foaie groasa de 8 mm, galbenusul se amesteca cu cateva picaturi de apa si se unge cu el foaia de aluat. Peste foaie intinde aluatul de cacao. Se netezesc marginile aluatului si se ruleaza strans pana se obtine un rulou de aluat. Se da la frigider pentru 30 de minute. Ruloul se taie in felii groase de 1/2 cm. Feliile astfel obtinute se dau la cuptor pentru 10 minute.
Se servesc la o ceasca de lapte, cafea sau ceai.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAcesta este unul dintre deserturile copilariei mele, pe care mama il prepara aproape saptamanal. Este o reteta simpla, pe...
Spaghete cu branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii