Blatul: se aseaza intr-un castron potrivit faina, grisul, 100 g miere de albine, nuca macinata si ulei presat la rece. Se amesteca pana la omogenizare
Blatul: se aseaza intr-un castron potrivit faina, grisul, 100 g miere de albine, nuca macinata si ulei presat la rece. Se amesteca pana la omogenizare, apoi se adauga putina apa rece. Compozitia se intinde intre doua celofane cu ajutorul sucitorului, se decupeaza in forme rotunde si apoi se aseaza la uscat pe planseta tapetata cu nuca.
Crema: Se freaca untul spumos, se adauga treptat mierea de albine si 50 g cacao. Compozitia se freaca pana se obtine o crema pufoasa.
Glazura: Se freaca 50 g miere cu 50 g cacao si o lingura de ulei (rece) pana la omogenizare.
Se pune crema intre doua forme rotunde de blat si se glazureaza. Deasupra se stropeste cu nuca de cocos, fructe sau miez de nuca.
Se aseaza pe platoul tapetat in prealabil cu miez de nuca macinat sau nuca de cocos macinata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii