Ineluse de ciocolata

Se framanta un aluat din: faina, unt, zahar, galbenusuri, 50 gr. ciocolata (inmuiata cu putin lapte) si praful de copt nestins. Se intinde in foaie s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. faina
  • 150 gr. unt
  • 100 gr. zahar
  • 3 galbenusuri
  • 150 gr. ciocolata
  • 1-2 pliculete zahar vaniliat
  • 1-2 linguri lapte
  • 2 lingurite praf de copt

Mod de preparare

Se framanta un aluat din: faina, unt, zahar, galbenusuri, 50 gr. ciocolata (inmuiata cu putin lapte) si praful de copt nestins.

Se intinde in foaie subtire.

Se taie cu doua forme diferite (cu un pahar mai mare si unul mai mic).

Inelusele se coc in cuptorul incalzit in prealabil. Cand s-au racit se imbraca in glazura de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Cozonac Rosenkranz
1
Cozonac

Cozonac Rosenkranz

Cozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...

Cozonac Rosenkranz
Parteneri
Kaiserschmarrn
Bucataras.RO

Kaiserschmarrn

Clatite vieneze sau clatite rupte, foarte usor de realizat!

Kaiserschmarrn
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide