Zaharul se amesteca impreuna cu zaharul vanilat, cu ouale si se lasa la ingrosat putin. Se da amestecul deoparte, de pe foc si se adauga faina, untul
Zaharul se amesteca impreuna cu zaharul vanilat, cu ouale si se lasa la ingrosat putin. Se da amestecul deoparte, de pe foc si se adauga faina, untul topit si stafidele. Se amesteca totul pana se obtine un aluat moale. Acesta se pune in forme mici si se da la cuptor, unde se lasa la copt.
Se servesc madlenele pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Ciocolata de casa Cornulete cu rahat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii