Aceasta reteta este usor de preparat. Gasiti reteta de maie pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.
Aceasta reteta este usor de preparat. Pentru a prepara aceasta prajitura se amesteca drojdia in putina apa calda si o lingura zahar. Se amesteca apoi cu faina, uleiul si apa ramasa, pana se obtine un aluat potrivit de tare. Se acopera cu un servet si se lasa la crescut, in loc cald. Se modeleaza apoi maie, mici ciocanele. Se lasa la crescut, apoi se stropesc cu apa calda si se presara cu un amestec de nuci macinate, zahar, zahar vanilat si coaja rasa de lamaie. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc peste tot.
Maiele se servesc dupa ce s-au racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii