Merele coapte cu nuca, stafide si miere sunt deserturi cu fructe simple si delicioase. Mai intai curatam merele scobind miezul cu un cutit cu varful ascutit.
Merele coapte cu nuca, stafide si miere sunt deserturi cu fructe simple si delicioase. Mai intai curatam merele scobind miezul cu un cutit cu varful ascutit, pentru a scoate cotorul cu samburii, pastrand merele intregi. Lasam merele in coaja, deoarece la cuptor acestea se inmoaie si incep sa lase sucul. Coaja le tine intregi. Se amesteca marul scobit cu nuca, stafidele muiate in esenta de vanilie. In mijlocul merelor se adauga amestecul obtinut. Pe deasupra se presara putina scortisoara. Se bag ala cuptor aproximativ 20 minute, pana se rumenesc frumos merele.
Merele coapte cu nuca, stafide si miere se servesc calde sau reci dupa preferinte.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii