Se face un aluat ca pentru taitei, elastic sa fie usor de intins. Se intinde o foaie subtire aproape ca pentru taitei. Se fac decupeaza si se fac minc
Se face un aluat ca pentru taitei, elastic sa fie usor de intins.
Se intinde o foaie subtire aproape ca pentru taitei.
Se fac decupeaza si se fac minciunele ca in imagine.
S prajesc repede. Se pun in ulei 5-6 minciunele deodata.
Se dau cu zahar pudra.
Ies vreo 120 de minciunele.
Pofta buna!
Reteta Minciunele a fost propusa de judy pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Fursecuri simple cu miere si nuci,
Fursecuri simple, cu nuca,
Cele mai simple fursecuri

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii