Se face un aluat ca pentru taitei, elastic sa fie usor de intins. Se intinde o foaie subtire aproape ca pentru taitei. Se fac decupeaza si se fac minc
Se face un aluat ca pentru taitei, elastic sa fie usor de intins.
Se intinde o foaie subtire aproape ca pentru taitei.
Se fac decupeaza si se fac minciunele ca in imagine.
S prajesc repede. Se pun in ulei 5-6 minciunele deodata.
Se dau cu zahar pudra.
Ies vreo 120 de minciunele.
Pofta buna!
Reteta Minciunele a fost propusa de judy pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Fursecuri simple cu miere si nuci,
Fursecuri simple, cu nuca,
Cele mai simple fursecuri
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii