Se da 1/2 ora la rece, apoi 1/2 ora se lasa in bucatarie. Se intinde folosind zahar pudra in grosime de 1 cm. Se coc 12 min in diferite forme. Se pudr
Se da 1/2 ora la rece, apoi 1/2 ora se lasa in bucatarie.
Se intinde folosind zahar pudra in grosime de 1 cm. Se coc 12 min in diferite forme. Se pudreaza cu zahar.
Daca se fac rotunde se pot umple cu crema .
Se adauga zahar pana rezulta un, aluat. Se ia o bucatica si se face ca o mingiuta in mana, apoi se aplatizeaza intre 2 fursecuri.
Seamana cu spuma de la crema de biscuiti.
Pofta buna!
Reteta Napolitane cu cacao si menta a fost propusa de alessia antonia pe forum culinar.ro
Alte retete de napolitane gasiti aici:
Napolitane cu rahat,
Napolitane cu foi "Lica",
Tort de napolitane
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii