Se bate spuma untul moale cu zaharul pudra, se adauga albusul si esenta , se bate pina devine o crema pufoasa. Se adauga faina cu incetul mestecand pi
Se bate spuma untul moale cu zaharul pudra, se adauga albusul si esenta , se bate pina devine o crema pufoasa.
Se adauga faina cu incetul mestecand pina totul se omogenizeaza.
se pune aluatul 1 ora in frigider.
Pe o tava tapetata cu hartie de copt se fac bile mici cat un bob de strugure mai mare.
Cu o furculita imuiata in faina se apasa pe fiecare bila.
Se coc in cuptor incalzit la 180 grade 12-15 minute, pana devin aurii.
Pofta buna!
Reteta Nasturasi a fost propusa de judy pe forum culinar.ro
Alte retete de biscuiti gasiti aici:
Biscuiti, Walnut caramel bar cookies,
Biscuiti Cangur,
Biscuiti bicolori
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii