Pentru ochelarii cu crema se freaca untul cu zaharul, ouale, smantana, apoi se adauga faina.
Pentru ochelarii cu crema, se freaca untul cu zaharul, ouale, smantana, apoi se adauga faina si framantam – cu mana, punem faina cat trebuie. Se intinde o foaie si se taie cu paharul rondele, care se lipesc cu crema din: un borcan de 320 g gem si 4 linguri de nuca macinata. Apoi se coc la foc moderat.
Dupa ce s-au racit, ochelarii cu crema se pot servi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii