Ochi de elefant

Dupa ce s-a pregatit, compozitia pentru ochii de elefant se tine la rece timp de 24 de ore. Este un desert delicios.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g biscuiti
  • 125 ml apa
  • 150 g zahar
  • 100 g unt
  • 3 linguri de nuca de  cocos
  • 2 linguri de cacao
  • esenta de rom
  • 100 g unt
  • 2 linguri de nuca de cocos
  • 150 g zahar pudra
  • 3 banane

Mod de preparare

Pentru ochii de elefant va trebuie 350 g biscuiti dati prin masina, 125 ml apa, 150 g zahar; se face un sirop si se toarna peste biscuiti. Dupa ce s-a racit, se adauga 100 g unt, 3 linguri de nuca de  cocos, 2 linguri de cacao si esenta de rom, apoi se face o foaie. Dupa aceea, se freaca 100 g unt cu 2 linguri de nuca de cocos si 150 g zahar pudra, se aseaza peste prima foaie, dupa care se curata 3 banane si se aseaza cap la cap, apoi se ruleaza. Compozitia se tine la rece timp de 24 de ore.


Ochi de elefant este un desert delicios. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci