Untul sau margarina se amesteca bine cu zahar praf si cacao pudra, adaugam biscuitii macinati si gemul, apoi se framanta cu atat suc de portocale, inc
Untul sau margarina se amesteca bine cu zahar praf si cacao pudra, adaugam biscuitii macinati si gemul, apoi se framanta cu atat suc de portocale, incat sa se poata forma cu usurinta. Se lasa sa stea putin. Apoi se formeaza jumatati de ou, de dimensiuni pe placul dumneavoastra, se poate folosi eventual si lingura pentru formare. Le invelim in nuca de cocos sau alte condimente dulci pentru decor.
Mentiune:
Pentru adulti se poate adauga rom la framantare si se poate turna ciocolata peste.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Tarta cu fructe
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPentru mamica mea iubita, un tort racoritor, de vara.
Tort cu afine, ciocolata alba si crema de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii