Se fierb iaurturile si amestecand continu se adauga grisul cu atentie foarte mare sa nu faca cocoloase. Este gata atunci cand grisul se umfla si comp
Se fierb iaurturile si amestecand continu se adauga grisul cu atentie foarte mare sa nu faca cocoloase. Este gata atunci cand grisul se umfla si compozitia devina groasa. Se amesteca zaharul, zaharul vanilat dupa care se lasa sa se raceasca. Intre timp se prajeste pesmetul in ulei. Din amestecul de mai sus se modeleaza gomboturi si se dau prin pesmet. Se mai poate adauga zahar si smantana dupa gust. Din ingredientele de mai sus se obtin aproximativ 12-15 gomboturi.
Alte retete de papanasi recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii