Reteta de prajitura patratele de zapada este o reteta delicioasa si usoara. Pentru a pregati acest desert cu ciocolata aveti nevoie de alune, biscuiti de orez expandat si niste fructe uscate.
Biscuitii de orez se faramiteaza in bucati mici, alunele de padure se prajesc in cuptor si se toaca mare.
Ciocolata alba si laptele condensat se pun la topit intr-un vas pe baie de abur.
Intr-un castron mai mare se pun toate ingredientele dupa cum urmeaza: biscuitii de orez expandat facuti bucati mici si nuca de cocos, apoi cranberries, papaya, alunele de padure. Se amesteca bine toate, si peste ele se toarna ciocolata topita. Se amesteca repede totul pentru ca ciocolata sa le combine pe toate.
Compozitia se pune intr-o cutie de plastic tapetata cu folie alimentara si se da la frigider pentru 3 ore.
Prajitura patratele de zapada se taie in patratele cu un cutit bine ascutit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii