Pentru a pregati acesta delicioasa reteta de pesmeti albi cu migdale sau nuca sunt necesare urmatoarele ingrediente: migdale sau nuci, oua, zahar, unt, faina, vanilie.
Se freaca zaharul, untul si cele doua oua crude intregi pana se obtine o spuma. Se adauga vanilia si galbenusurile rascoapte date prin sita, se amesteca bine, apoi se framanta bine cu faina pana se obtine un aluat nu prea tare. Se lasa o ora, apoi se fac mici turtite care se presara cu migdale sau cu nuci taiate in lung. Se coc la foc potrivit.
Pot fi serviti si dupa cateva zile de la preparare.
Alte retete recomandate:
Cornulete cu nuca
Chec pufos
Papanasi fierti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDe dragul ciupercilor champignons, dar și a ardeilor grași dulci, am făcut ieri o tocăniță excelentă, foarte...
Tocanita de ciuperci cu ardei grasiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii