Pesmeti aromati cu scortisoara

Pesmetii aromati cu scortisoara se fac din o ceasca de caimac, 2 oua, 3 linguri de unt topit, 3 linguri de zahar.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O ceasca de caimac
  • 2 oua
  • 3 linguri de unt topit
  • 3 linguri de zahar
  • vanilie
  • scortisoara
  • ½ de lingurita de bicarbonat
  • faina cat cuprinde – aprox. ½ de kg

Mod de preparare

Pentru pesmetii aromati cu scortisoara se framanta un aluat omogen, se lasa sa stea o jumatate de ora, dupa care se fac cornulete sau rondele. Se coc la foc moderat, apoi se dau prin zahar pudra.


Pesmetii aromati cu scortisoara se servesc pudrati cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci