Se freaca ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie rasa, zeama de lamaie, zaharul vanilat, miezul macinat de nuca, faina si se amesteca bine. Se in
Se freaca ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie rasa, zeama de lamaie, zaharul vanilat, miezul macinat de nuca, faina si se amesteca bine. Se intinde o foaie, se taie in forme diferite si se pun pe o tava unsa cu unt. Se lasa inc uptor, la rumenit, la foc mediu, 15 minute.
Se servesc reci.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Ciocolata de casa
Turta dulce

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii