Se freaca ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie rasa, zeama de lamaie, zaharul vanilat, miezul macinat de nuca, faina si se amesteca bine. Se in
Se freaca ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie rasa, zeama de lamaie, zaharul vanilat, miezul macinat de nuca, faina si se amesteca bine. Se intinde o foaie, se taie in forme diferite si se pun pe o tava unsa cu unt. Se lasa inc uptor, la rumenit, la foc mediu, 15 minute.
Se servesc reci.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Ciocolata de casa
Turta dulce

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii