Se freaca ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie rasa, zeama de lamaie, zaharul vanilat, miezul macinat de nuca, faina si se amesteca bine. Se in
Se freaca ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie rasa, zeama de lamaie, zaharul vanilat, miezul macinat de nuca, faina si se amesteca bine. Se intinde o foaie, se taie in forme diferite si se pun pe o tava unsa cu unt. Se lasa inc uptor, la rumenit, la foc mediu, 15 minute.
Se servesc reci.
Alte retete de dulciuri:
Cornulete cu rahat
Ciocolata de casa
Turta dulce
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm pregatit o prajitura finuta si umeda, inspirandu-ma de la lucia_bp de pe reteteculinare.ro. Imi pare rau ca m-am jucat...
Desert prajitura marmorata, cu branza si stafideGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii