Pentru pesmetii cu nuci se face un aluat din faina, nuci trecute prin masina, zahar, sare, doua oua intregi si un galbenus, coaja rasa si zeama de lamaie.
Pentru pesmetii cu nuci se face un aluat din faina, nuci trecute prin masina, zahar, sare, doua oua intregi si un galbenus, coaja rasa si zeama de lamaie. Se framanta bine, Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, se taie forme mici si se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se presara cu zahar, se coc la foc potrivit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii