Pentru pesmetii cu nuci se face un aluat din faina, nuci trecute prin masina, zahar, sare, doua oua intregi si un galbenus, coaja rasa si zeama de lamaie.
Pentru pesmetii cu nuci se face un aluat din faina, nuci trecute prin masina, zahar, sare, doua oua intregi si un galbenus, coaja rasa si zeama de lamaie. Se framanta bine, Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, se taie forme mici si se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se presara cu zahar, se coc la foc potrivit.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii