Pesmeti economici

Pentru pesmetii economici se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc si se pune uleiul, zaharul vanilat, doua oua, doua lingurite de otet, praful de copt si sarea.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g faina
  • 3 linguri ulei
  • 100 g zahar vanilat
  • 2 oua
  • 2 lingurite otet
  • ½ pachet praf de copt
  • un praf de sare.

Mod de preparare

Pentru pesmetii economici se cerne faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc si se pune uleiul, zaharul vanilat, doua oua, doua lingurite de otet, praful de copt si sarea. Se face un aluat destul de indesat; se intinde foaia ca de taitei, se taie diferite forme si se coc la foc potrivit.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc