Se sfarama biscuitii/piscoturile. Ciocolata se ra pe razatoare si se topeste pe baie de aburi. La fel se topeste si untul si mierea intr-un alt vas.
Se sfarama biscuitii/piscoturile. Ciocolata se ra pe razatoare si se topeste pe baie de aburi. La fel se topeste si untul si mierea intr-un alt vas. La final, se amesteca bine toate: ciocolata, untul, mierea si biscuitii. Se ia o tava si se unge cu unt. Se toarna in ea amestecul si se decoreaza cu visine sau cirese. Se baga la frigider timp de o ora, dupa care se poate felia.
Alte deserturi recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii