Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga apoi putina sare si un ou intreg si se amesteca in continuare. Se pun nucile macinate, faina in p
Untul se freaca spuma impreuna cu zaharul. Se adauga apoi putina sare si un ou intreg si se amesteca in continuare. Se pun nucile macinate, faina in ploaie si 2 linguri de coniac. Aluatul obtinut se intinde intr-o foaie groasa de 1 cm, se taie in diferite forme si se trec prin galbenus batut spuma. Se pun biscuitii astfel formati intr-o tava si se introduc in cuptorul cald, la foc mare.
Dupa ce s-au copt, se scot si se pudreaza, dupa ce s-au racit cu zahar farin.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Tarta cu fructe
Gogosi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii