Pentru aceste piscoturi delicioase de sampanie va trebuie 5 oua care se se bat spuma cu 300 g zahar.
Pentru piscoturile delicioase de sampanie, 5 oua se bat spuma cu 300 g zahar, adaugam 11 linguri de ulei, zeama si coaja de la o lamaie, 25 g amoniac si 800-1000 g faina (depinde de marimea oualor). Se framanta un aluat nu prea tare si se lasa acoperit cu o punga de nylon, de azi pe maine. intindem foaie de 2-3 mm pe care o taiem cu forma de piscot. Se coc in tava unsa cu ulei la foc potrivit.
Dupa ce s-au copt, piscotuirl delicioase de sampanie se pudreaza cu zahar si vanilie (pudra).
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii