Amestecam ouale cu sare, lapte si faina. Daca este necesar adaugam apa minerala pana obtinem o consistenta a aluatului ca de frisca . Taiem marunt mar
Amestecam ouale cu sare, lapte si faina. Daca este necesar adaugam apa minerala pana obtinem o consistenta a aluatului ca de frisca . Taiem marunt mararul proaspat si il adaugam la aluat. Il lasam sa se odihneasca jumatate de ora si apoi prajim placinte intr-o tigaie unsa cu ulei sau untura (putem obtine 18-20 de bucati). Putem obtine un aluat mai usor daca inlocuim jumatate din cantitatea de lapte cu apa minerala. Pentru umplutura, amestecam branza de oaie cu smantana pana devine neteda, asemanator unei crème. Punem umplutura la rece pana la servire, putem adauga la ea si putin marar.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Tort diplomat
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii