Amestecam ouale cu sare, lapte si faina. Daca este necesar adaugam apa minerala pana obtinem o consistenta a aluatului ca de frisca . Taiem marunt mar
Amestecam ouale cu sare, lapte si faina. Daca este necesar adaugam apa minerala pana obtinem o consistenta a aluatului ca de frisca . Taiem marunt mararul proaspat si il adaugam la aluat. Il lasam sa se odihneasca jumatate de ora si apoi prajim placinte intr-o tigaie unsa cu ulei sau untura (putem obtine 18-20 de bucati). Putem obtine un aluat mai usor daca inlocuim jumatate din cantitatea de lapte cu apa minerala. Pentru umplutura, amestecam branza de oaie cu smantana pana devine neteda, asemanator unei crème. Punem umplutura la rece pana la servire, putem adauga la ea si putin marar.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Tort diplomat
Tiramisu
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii