Pogaci cu cartofi

Framantam untura, cartofii pisati, galbenusurile, drojdia inmuiata in lapte, faina, sarea, piperul si maghiranul. Odihnim aluatul 15 minute si il inti

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 15 dkg untura de gasca
  • 30 dkg cartofi fierti
  • pisati
  • 2 galbenusuri
  • 3 dkg drojdie
  • 3 dl lapte
  • 60 dkg faina
  • sare
  • piper
  • maghiran

Mod de preparare

Framantam untura, cartofii pisati, galbenusurile, drojdia inmuiata in lapte, faina, sarea, piperul si maghiranul. Odihnim aluatul 15 minute si il intindem, il ungem cu untura si il indoim. Repeteam de 4 ori procesul de intindere si indoire. Formam pogaci, le ungem cu unt si le presaram cu cascaval razuit.

Le coacem in cuptorul fierbinte.
Alte mancaruri recomandate

Tocanita ardei

Tocanita carne

Tocanita carne de porc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci