Pentru pricomigdale se amesteca nuca cu zaharul si albusurile, dupa care se pune cratita pe plita la incalzit si se amesteca mereu. Pricomigdalele merg de minune dimineata, langa o ceasca proaspata de cafea.
Pentru pricomigdale se amesteca nuca cu zaharul si albusurile, dupa care se pune cratita pe plita la incalzit si se amesteca mereu, apoi se da la o parte, se pune faina, esenta si vanilia, se pune hartia unsa cu ulei peste care punem pricomigdalele cu lingurita, apoi le pudram cu zahar pudra si le punem la copt. Se coc la foc potrivit.
Dupa ce s-au copt, pricomigdalele se umplu cate doua cu crema de ness sau cu gem de caise si se servesc.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Ideal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeSe pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se...
Sos „Robert"Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii