Pentru pricomigdale se amesteca nuca cu zaharul si albusurile, dupa care se pune cratita pe plita la incalzit si se amesteca mereu. Pricomigdalele merg de minune dimineata, langa o ceasca proaspata de cafea.
Pentru pricomigdale se amesteca nuca cu zaharul si albusurile, dupa care se pune cratita pe plita la incalzit si se amesteca mereu, apoi se da la o parte, se pune faina, esenta si vanilia, se pune hartia unsa cu ulei peste care punem pricomigdalele cu lingurita, apoi le pudram cu zahar pudra si le punem la copt. Se coc la foc potrivit.
Dupa ce s-au copt, pricomigdalele se umplu cate doua cu crema de ness sau cu gem de caise si se servesc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii