Pentru pricomigdale se amesteca nuca cu zaharul si albusurile, dupa care se pune cratita pe plita la incalzit si se amesteca mereu. Pricomigdalele merg de minune dimineata, langa o ceasca proaspata de cafea.
Pentru pricomigdale se amesteca nuca cu zaharul si albusurile, dupa care se pune cratita pe plita la incalzit si se amesteca mereu, apoi se da la o parte, se pune faina, esenta si vanilia, se pune hartia unsa cu ulei peste care punem pricomigdalele cu lingurita, apoi le pudram cu zahar pudra si le punem la copt. Se coc la foc potrivit.
Dupa ce s-au copt, pricomigdalele se umplu cate doua cu crema de ness sau cu gem de caise si se servesc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm văzut această reţeta la bucătăraş lucy2002. Mi-a plăcut tare mult cum arată, aşa că am făcut-o şi eu. Este o...
Desert prajitura rasturnata cu pruneDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii