Pentru pricomigdalele delicioase aveti nevoie de 4 albusuri, 250 g zahar tos, 300 g nuca, zeama si coaja de lamaie.
Pentru pricomigdalele delicioase se bat albusurile spuma cu zahar si un strop de sare si cand este ca o bezea se ia intro cana si se da deoparte.In rest se pun nucile macinate si lamaia. Cu ajutorul unui cornet punem in tava tapetata cu hartie. Peste compozitia de nuca punem cate un varf de bezea alba, iar in varf punem cate un miez de nuca sau o bobita de stafida.
Dupa ce s-au racit, pricomigdalele delicioase se servesc.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii