Pentru Pusserle va trebuie nuci macinate, zahar, albusuri, coaja si zeama de la o lamaie.
Pentru Pusserle se bat albusurile spuma cu zahar, pana se topeste zaharul. Dupa aceea, se adauga lamaia si nuca, se aseaza in tava tapetata cu hartie, apoi se coc la foc moderat. Se pun cu un cornet de hartie si, in fiecare, se pune cate o migdala deasupra.
Dupa ce s-au racit, Pusserlele se servesc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm văzut această reţeta la bucătăraş lucy2002. Mi-a plăcut tare mult cum arată, aşa că am făcut-o şi eu. Este o...
Desert prajitura rasturnata cu pruneDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii