Din oua, zahar si faina se coace un piscot subtire. Din lapte, budinca si zahar se fierbe o budinca groasa, care se va amesteca bine cu untul. Amestec
Din oua, zahar si faina se coace un piscot subtire. Din lapte, budinca si zahar se fierbe o budinca groasa, care se va amesteca bine cu untul. Amestecam foarte bine si martipanul cu nuca, pana ce devine o pasta ce se poate intinde usor. Se unge piscotul cu ½ din crema si punem deasupra martipanul intins cu sucitorul. Se pune cealalta jumatate de crema si se rasuceste. Se poate orna cu glazura de ciocolata sau cu zahar pudra amestecat cu cacao.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Tiramisu
Inainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lutPizza cu sparanghel este o reteta simpla care se face foarte rapid si este foarte gustoasa!
Pizza cu sparanghelTortul cu nuci si mere caramelizate este un desert foarte bun, deloc greu de preparat, dar de foarte mare efect. Merele...
Tort cu nuci si mere caramelizateInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcAfla prin intermediul acestei retete ce bait trebuie sa pregatesti pentru fiecare tip de carne de vanat si cat trebuie sa...
Bait pentru carne de vanatBibilica sau piche cum i se mai spune in Moldova,este de marimea unei gaini si se gaseste des prin curtile oamenilor de la...
Ciorba de bibilicaReteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptor
Comentarii