Salam de biscuiţi reţetă. Nucile se rumenesc, in cuptorul bine incins, timp de 10-12 minute Tntircandu-le din cand in cand, apoi se curata, iar miezul se da prin masina de toc
Nucile se rumenesc, in cuptorul bine incins, timp de 10-12 minute Tntircandu-le din cand in cand, apoi se curata, iar miezul se da prin masina de tocat. Biscuitii se dau si ei prin masina. Rahatul se taie in bucatele cat mai marunte si se pune intr-un vas cu putina apa, la foc mic. Se adauga peste rahat miezul de nuca si cacaua, lasand vasul pe foc, pana se topeste rahatul. Se ia vasul de pe foc, se adauga margarina, se incorporeaza biscuitii, zeama si coaja rasa de la o lamaie, o lingurita de scortisoara, romul si vanilia. Se intinde compozitia pe o planseta pudrata cu zahar si se modeleaza in forma de salam.
Se serveste rece, taiat felii.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu biscuiti, lamaie si nuca
Ciocolata de casa
Galuste cu prune
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii