Salam de biscuiţi reţetă. Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit, pana devin crocanti. La fel procedam si cu miezul de nuca.
Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit, pana devin crocanti. La fel procedam si cu miezul de nuca,dupa care le maruntim cu ajutorul unui sucitor. Topim margarina peste care adaugam laptele,zaharul si cacaoa cernuta. Se tine pe foc pana se topeste zaharul. Separat intr-un vas mai adanc rupem biscuitii racoriti si turnam peste ei siropul caldut (nu fierbinte), visinata si fructele si rahatul taiat cubulete. Amestecam cu atentie pana se incorporeaza tot siropul. Tapetam diferite forme cu folie transparenta peste care punem biscuitii.
Dam la frigider pentru 5-6 ore sau de preferat chiar a doua zi. Salamul de biscuiti crocanti se serveste felii.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii