Salam de biscuiţi reţetă. Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit, pana devin crocanti. La fel procedam si cu miezul de nuca.
Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit, pana devin crocanti. La fel procedam si cu miezul de nuca,dupa care le maruntim cu ajutorul unui sucitor. Topim margarina peste care adaugam laptele,zaharul si cacaoa cernuta. Se tine pe foc pana se topeste zaharul. Separat intr-un vas mai adanc rupem biscuitii racoriti si turnam peste ei siropul caldut (nu fierbinte), visinata si fructele si rahatul taiat cubulete. Amestecam cu atentie pana se incorporeaza tot siropul. Tapetam diferite forme cu folie transparenta peste care punem biscuitii.
Dam la frigider pentru 5-6 ore sau de preferat chiar a doua zi. Salamul de biscuiti crocanti se serveste felii.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii