Se face un aluat din 500 grame faina, 250 grame unt topit, un varf de cutit de sare, un ou intreg si 30 grame drojdie, muiata cu lapte cald. Se lasa a
Se face un aluat din 500 grame faina, 250 grame unt topit, un varf de cutit de sare, un ou intreg si 30 grame drojdie, muiata cu lapte cald. Se lasa acoperit sa creasca. Se taie din el bucatele mici, care se rasucesc cu mana, sa se obtina betisoare groase cat un creion si lungi de 12-14cm. Se aseaza pe tava presarata cu faina, se ung cu unt, se presara sare si susan, si se coc la foc potrivit.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii