Stelutele cu capuccino sunt niste fursecuri delicioase pe care le puteti prepara foarte rapid. Pentru aceasta reteta de fursecuri aveti nevoie faina, zahar, oua, praf de capuccino, cafea solubila
Mixati la viteza maxima untul la temperatura camerei impreuna cu zaharul pana obtineti o crema pufoasa. Adaugati zaharul vanilat si esenta de cafea (daca folositi) si continuati sa mixati. Adaugati pliculetele de capuccino si lingurita de cafea instant si amestecati din nou, dupa care incorporati faina. Aluatul obtinut il dati la frigider pentru 30 de minute.
Incingeti cuptorul la 170 C. Din aluatul obtinut, intindeti o foaie subtire pe masa de lucru. Cu forma de stelute taiati aluatul si puneti stelutele pe tava de copt. Dati la cuptorul incins pentru 10 minute.
Scoateti stelutele din cuptor si lasati-le sa se raceasca. Pregatiti glazura: amestecati incet zaharul cu apa pana obtineti o pasta consistenta.
Ungeti stelutele cu glazura dupa care imediat presarati granulele de cafea instant. Lasati deoparte 1 ora dupa care le puteti servi.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii