Se pune faina pe planseta. Se face o adancitura in mijloc si se pun in ea untul bine frecat cu galbenusul, migdalele, ciocolata rasa, coaja de lamaie,
Se pune faina pe planseta. Se face o adancitura in mijloc si se pun in ea untul bine frecat cu galbenusul, migdalele, ciocolata rasa, coaja de lamaie, scortisoara si cuisoarele. Se amesteca totul foarte bine, se framanta rupand din cand in cand aluatul in bucati, amastecand din nou. Se intinde o foaie groasa, care se taie cu forme metalice speciale pentru stelute. Se pun stelutele pe tava tapetata si se coc in cuptorul cald, la foc moderat, timp de 35 de minute
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Tarta cu fructe
Aluat frantuzesc

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii