Biscuitii se sfarama cu sucitorul obtinand o pudra fina (eu i-am maruntit la blender). Miezul de nuca se prajeste putin si se taie cu cutitul in granu
Biscuitii se sfarama cu sucitorul obtinand o pudra fina (eu i-am maruntit la blender).
Miezul de nuca se prajeste putin si se taie cu cutitul in granule fine.
Piureul de castane se amesteca cu pudra de biscuiti si rom.
Apoi se ia cu lingura si se modeleaza bucati rotunde care se aseaza pe platou (eu le-am facut cu mana).
Se tin in frigider pana se intaresc, apoi se tavalesc prin barot de nuca si fulgi de cocos (amestecate).
Se aseaza pe platou sau farfurie si se tin in frigider pana in momentul servirii.
Foarte bune!
Pofta buna!
Reteta Trufe cu crema de castane a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Alte retete cu castane gasiti aici:
Tunel de castane ,
Sufelu de castane ,
Crema de castane

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii