Trufele tavalite sunt fursecuri simple si delicioase. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga laptele, laptele praf si cacaua.
Trufele tavalite sunt fursecuri simple si delicioase. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga laptele, laptele praf si cacaua. Se lasa pe foc si se amesteca continuu pana capata consistenta mierii. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Untul se freaca spuma si se scoate apa din el. Punem cu lingura treptat din crema racita, peste unt, omogenizam, apoi adaugam esentele si o parte din nuca macinata (pastram si pentru decor). Dam la frigider 30 de minute.
Din crema facem niste bilute pe care le umplem cu ce vrem (le-am umplut cu afine), dupa care le tavalim prin nuca de cocos si nuca macinata.
Trufele tavalite se pastreaza la rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii