Galbenusurile se bat cu mixerul, apoi amestecand continuu se adauga uleiul si mierea. Se adauga fulgii de ovaz, cocosul ras si semintele de susan. Se
Galbenusurile se bat cu mixerul, apoi amestecand continuu se adauga uleiul si mierea. Se adauga fulgii de ovaz, cocosul ras si semintele de susan. Se modeleaza cu mainile umede forme diferite si se coc intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, in cuptorul preincalzit, timp de 12 minute, pana se rumenesc.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Tarta cu visine

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii