Pentru turta dulce cu miere, 1 kg. de zahar se pune la ars si se stinge cu 2 l de apa, dupa care lasam siropul la racit.
Pentru turta dulce cu miere, 1 kg. de zahar se pune la ars si se stinge cu 2 l de apa, dupa care lasam siropul la racit. Este o reteta de post, facuta pentru 4 portii. Separat, se amesteca zaharul, mierea, uleiul, vinul, drojdia, bicarbonatul, lamaia, sarea, cuisoarele, otetul si siropul racit. Apoi adaugam faina si turnam in tavi tapetate cu unt si faina, dupa care se coace la foc potrivit, timp de o ora.
Dupa dorinta, la final, putem pune pe turta dulce cu miere, nuci sau bucatele de rahat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii