Turta dulce diferite forme este un deliciu culinar pentru copii si nu numai.
Pentru turta dulce diferite forme untul se topeste si se amesteca cu mierea si zaharul. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca in alt vas restul ingredientelor: faina, cacao, praful de copt, oul batut bine si condimentele. Se combina apoi cele doua amestecuri si se framanta aluatul de turta dulce. Se acopera cu folie si se baga la frigider cateva ore.
Dupa doua trei ore se scot din frigider si se intinde aulatul in foaie potrivit de subtire si se decupeaza cu ajutorul formelor speciale.
Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se incinge cuptorul. Se lasa turtele dulci la copt aproximativ 20 - 30 minute.
Dupa ce se scot de la cuptor turta dulce se poate decora.
Pt decorare:
Pentru glazura se freaca un albus cu zahar pudra. In acest amestec se pun si cateva picaturi de lamaie.
Turta dulce diferite forme se poate decora. Eu am cumparat cateva creioan si bombonele.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaFoarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii