Pentru turta dulce fara ou se ard intr-o cratita 150 g zahar si se sting cu 1/2 pahar de apa. Se amesteca cu 100 g zahar. Se cerne intr-un castron faina.
Pentru turta dulce fara ou se ard intr-o cratita 150 g zahar si se sting cu 1/2 pahar de apa. Se amesteca cu 100 g zahar. Se cerne intr-un castron faina, se toarna incet siropul amestecand bine, se adauga bicarbonatul proaspat cernut, scortisoara si cuisoarele pisate, iar la sfarsit nucile si putina coaja rasa de portocale sau coaja de portocale zaharisita (lisa de portocale). Se unge tava cu ulei, se toarna compozitia de prajitura si se coace la foc potrivit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii