Pentru turta dulce fara ou se ard intr-o cratita 150 g zahar si se sting cu 1/2 pahar de apa. Se amesteca cu 100 g zahar. Se cerne intr-un castron faina.
Pentru turta dulce fara ou se ard intr-o cratita 150 g zahar si se sting cu 1/2 pahar de apa. Se amesteca cu 100 g zahar. Se cerne intr-un castron faina, se toarna incet siropul amestecand bine, se adauga bicarbonatul proaspat cernut, scortisoara si cuisoarele pisate, iar la sfarsit nucile si putina coaja rasa de portocale sau coaja de portocale zaharisita (lisa de portocale). Se unge tava cu ulei, se toarna compozitia de prajitura si se coace la foc potrivit.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii