Pentru turta dulce Natalia aveti nevoie de 200 g zahar, 1 ou, 3 linguri de miere, 3 linguri de ulei.
Pentru turta dulce Natalia, se bat toate la un loc cu mixerul, iar la urma, se pune faina si se coace la foc potrivit, apoi se toarna deasupra o glazura facuta din cacao, peste care se presara nuca de cocos sau nuca macinata.
Turta dulce Natalia se serveste presarata cu nuca macinata.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliganu mi-am imaginat ca feniculul e atat de gustos! E prima data cand gatesc mancare cu fenicul si sunt tare multumita de...
Mancare de pui cu feniculGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii