Turtitele cu nuci si cacao sunt foarte gustoase. Aceasta reteta de fursecuri o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri.
Se amesteca toate ingredientele pentru blat pana se obtine un aluat omogen. Se intinde o foaie din care se decupeaza rondele cu gura unui pahar. Se coc in tava unsa cu margarina. Pentru crema, se freaca galbenusurile cu zaharul si laptele rece. Se adauga cacaua si se fierbe crema, amestecand continuu. Se lasa crema apoi la racit, se adauga margarina si se omogenizeaza bine. Se lipesc cate doua rondele cu crema, apoi se presara cu zahar vanilat.
Fursecurile se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Pasca cu ciocolata
Lapte de pasare
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii