Frageda si buna chiar daca este de post.
Dovleacul se curata si se da pe razatoare. Se adauga zaharul si scortisoara si se amesteca bine.
Se caleste pana scade toata zeama apoi se lasa la racit. Se amesteca faina cu praful de copt, se pune margarina taiata cubulete , uleiul, zaharul, sarea, esentele si coaja de lamâie si se framanta bine.
Se intind doua foi. Se aseaza prima foaie in tava tapetata cu hartie de copt. Dovleacul se aseaza peste foaie si se niveleaza.
Cea de-a doua foaie se taie fasii si se face un grilaj.
Se da la cuptor pentru 40-50 de minute pana se rumeneste usor.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii